35,10,0,50,1
1,600,60,1,3000,5000,25,800
90,150,0,50,12,30,50,1,70,12,0,50,0,0,1,5000
0,2,1,1,2,46,15,5,0,1,1,12,0,0
Za zmeraj
Garden Village
Blejski Grad
Vogel
Poroka
Gozd

Najlepša Poročna Prizorišča

Jezera & Gore

 • JULIJSKE ALPE (VOGEL)

  »vse do zvezd in nazaj«

  Če sta ljubitelja gorske pokrajine in čudovitih razgledov na okoliške vršace in bi želela nekoliko drugačen poročni obred, naj vama zaupam, da je poročna lokacija na Voglu s 1535m nadmorske višine nepozabno doživetje. Poročni obred je oddaljen le nekaj metrov od postaje zgornje nihalke in poteka pod mogočnim drevesom. Ne le vidva, tudi svatje bodo navdušeni nad to izjemno lokacijo, ki zaradi dolge zime za poročne obrede sicer odprta le od poletja pa do zgodnje jeseni.

  Gori na Voglu je »kot v pravljici«!

 • POKLJUKA (PLANINA GORELJEK)

  »šepet gozdov v planinskem raju«

  Poroka na Pokljuki, planoti porasli z zelenim gozdom in skrivnimi planinami, je za vaju lahko prava poročna dogodivščina. Bi se poročila pod vrhovi mogočnih smrek? Ali pa na eni od planin porasli z zelenimi pašniki in gorskim cvetjem? Bi radi zavriskali in izpovedali vajino ljubezen mogočnim vršacem, ki jo obdajajo? Narava vaju vabi v ta prelep planinski raj, kjer si lahko obljubita večno zvestobo.

 • BOHINJSKO JEZERO

  »odsev ljubezni na vodni gladini«

  Bohinj je zelena dolina v osrčju Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka. Med Voglom in Vogarjem se nahaja skrivnostno Bohinjsko jezero, ki  je največje stalno naravno jezero v Sloveniji. Jezero je dragulj, ki ga je potrebno čuvati…tako kot čuvata vajino ljubezen in jo želita potrditi na njegovi obali. Ob jezeru vaju lahko pričaka tudi lesena ladjica, s katero se s svati zapeljeta po njegovi gladini in si kar na njem obljubita večno ljubezen.

Gradovi & Vrtovi

 • BLEJSKI GRAD

  »kjer pravljica oživi«

  Sanjate, da bi se poročili na gradu? Potem je poroka na Blejskem gradu vajina najboljša izbira. Med grajskimi zidovi, ki obenem nudijo enega najlepših razgledov na svetu, bo vajina pravljica dobila pravi naslov. Že ob vstopu na grad vas bo pričakal gostoljuben sprejem pri graščaku, ki vas bo pospremil na grajsko dvorišče. Tam vas bo pričakala še ostala gospoda v srednjeveški opravi. Civilni obred na Blejskem gradu poteka na zgornjem dvorišču s čudovitim razgledom na Blejsko jezero in okoliške hribe. V primeru slabega vremena je civilni obred v sloviti viteški dvorani.

  V kolikor se odločita za civilni obred na Blejskem gradu in bi želela Bled podoživeti skozi celoten poročni dan, vama skrojim celoten poročni paket po vajinih željah ter vama razkrijem najlepše skrite kotičke, ki jih nudi Bled z okolico.

 • GARDEN VILLAGE BLED

  »zaljubljena v pomlad«

  Kakšna se vama zdi romantična poroka med spomladanskimi cvetovi, pod bujnimi krošnjami dreves s hišicami na njih, v katerih vidva in vajini svatje preživijo poročno noč?

  Resort Garden Village se nahaja 300m stran od Blejskega jezera. Celotna nastanitev je ekološko zasnovana in ponuja hišice na drevesih, glamping šotore, razkošne apartmaje, restavracijo skozi katero teče potoček in iz miz za goste raste trava. Pridelujejo tudi lastno zelenjavo, sadje, zelišča in jagodičevje.

  Poročni obred poteka na njihovem vilinskem vrtu, stran od množice turistov in radovednih pogledov. Če si torej želita intimne poroke, je Resort Garden Village prava izbira.

  Poročna vila vama pripravim nepozaben poročni dan, ki se bo ob migetanju zvezd ter siju lune, zavlekel pozno v noč. Šumenje potočka vaju bo popeljalo v miren spanec, v poročno jutro pa vaju bo prebudilo ptičje žvrgolenje. Kako romantično!

 • VILA PODVIN

  »ljubezen in kulinarika z roko v roki«

  Nedaleč stran od Bleda, v zavetju podeželja, kjer se še ohranja stik s tradicijo, stoji Vila Podvin. Civilni poročni obred poteka ob boku odlične kulinarike, ki jo ponuja njihova restavracija.

  V kolikor iščeta kraj, kjer bosta vajino ljubezen lahko povezala s tradicijo podeželja ter obenem okusila tradicionalne jedi izpod rok izvrstnih kuharjev, je to vajina prva izbira.

  Poročila se bosta na njihovem vrtu pod poročnim paviljonom, in si poročni obred skrojila po vajinih željah. Poročna vila vama pri tem svetujem in vaju povežem z najboljšimi cvetličarji, glasbeniki, ponudniki penin in ostalimi ponudniki poročnih storitev.

 • RADOVLJIŠKA GRAŠČINA

  »srce za srce«

  Mogočna Radovljiška graščina stoji na osrednjem trgu prikupnega starega mestnega jedra Radovljice.

  Imenitni prostori v njeni notranjščini neradi samevajo. Hrepenijo po glasbi, plesu in koncertih, po parih, ki si bodo tu izrekli večno ljubezen, po slavnostnih sprejemih, svečanih banketnih večerjah in drugih izbranih prireditvah, katerim s svojim zgodovinskim ozračjem vdihnejo prav poseben pečat.

  V neposredni bližini se nahajajo Lectarska delavnica src, Čebelarski muzej, Linhartov muzej in številne mestne znamenitosti, katerih zanimiva ponudba lahko služi tudi kot popestritev poročnega dogodka v Radovljici.

  Bi zaplesala v imenitni baročni dvorani in si izmenjala vajini srci?

 • POSESTVO LAMBERGH

  »idilična poroka na grajskem podeželju«

  Mnogi se strinjajo, da je posestvo Lambergh najbolj romantična poročna lokacija v Sloveniji. Pravljično vzdušje pričara idilična okolica z osupljivim razgledom na Julijske Alpe in Triglav, v ozadju sije belina prenovljenega renesančnega dvorca, prefinjenost dogajanja pa zagotavlja edinstven grajski park z brezhibno urejenimi zelenicami, dušečim grmičevjem in ribnikom z lokvanji….

  Razgibane potke vaju peljejo čez brvi in mostičke, vse do poročnega paviljona, kjer si v ekskluzivni zasebnosti dahneta »Da«

Organizacija in koordinacija poroke, zaroke, obletnice

Pričaramo vama čudovito pravljico na eni od Bohinjskih planin, pod košatimi smrekami Pokljuških gozdov ali ob pogledu na kristalno čisto jezersko gladino Bohinjskega jezera, Zelencev ali jezera Završnica pod Stolom. lahko se poročita tudi na otočku Šobčevega bajerja ali pa kje drugje na prostem.

Zaroke z razgledom organiziramo tudi na najbolj skritih predelih blejske okolice, daleč od radovedni pogledov mimoidočih.

Vsaka zgodba v naravi mladoporočencem pusti neizmerno lepe spomine na te lepe trenutke vajinega najlepšega dne v življenju.

Poskrbeli bomo za celotno organizacijo in izvedbo vajinega poročnega ali zaročnega dne ter vama tako odvzeli nepotrebne predporočne skrbi ter vama podarili predporočni čas samo za vaju.

Galerija

mahsvecaluci
Roze
Sopek
received 519833725446159
pasnik
IMG 5986 copy
parkporocna
cestaPokljuka
IMG 6482 copy
9
IMG 5945 copy
2
received 1387300168092386
porocnipaviljon
uskovnica2
IMG 5949 copy
IMG 6024 copy
IMG 5969 copy
received 427061964834633
Bled
RozePar
IMG 6455 copy
1
received 364541517575625
4
dekoracijalanterna
IMG 6485 copy
3
SopekPar
Objem
stoli
IMG 5988 copy
fotookvir
smreke
gozdnipoljub
Drevo
Par
IMG 6004 copy
IMG 6505 copy
IMG 6039 copy
zazmeraj
IMG 5477 copy
IMG 6031 copy
received 1389298334559232
IMG 6370 copy
received 2520763824648447
namiznocvetje
Potok
7

Organiziranje dogodkov je odlična priložnost,
da vsakič znova dokažemo,
da je sodelovanje ključ do uspeha.

Zaupajte nam vaše želje in potrudili se bomo,
da bo dogodek za vedno ostal v vaših srcih.


Telefon: +386 41 386 514
E- naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Splošni pogoji poslovanja
Spletno reševanje sporov