Splošni pogoji poslovanja

POGOJI POSLOVANJA

Posamezni pojmi, uporabljeni v teh Splošnih pogojih poslovanja in v Pogodbah o poslovnem sodelovanju, sklenjeni na podlagi teh Splošnih pogojev, imajo naslednji pomen:

  • Svetovalno podjetje je gospodarski subjekt LAVIS, pravne storitve in tržno komuniciranje, Nadja Vidic s.p., Ledina 40, 4260 Bled

Davčna številka: 25293133   Matična številka:  8441839000

Vpis dejavnosti: AJPES, Izpostava Kranj, št. vpisa 316-12-02017-2019/2, datum: 23.5.2019

Elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.mylovelyevents.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Uradni list RS, št. 98/2004-UPB2, 126/2007 IN 86/2009), na podlagi priporočil GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Upravljavec spletne strani www.mylovelyevents.si je podjetje LAVIS, Nadja Vidic s.p. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem, ki jo upravlja Nadja Vidic s.p. , Ledina 40, 4260 Bled.

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji poslovanja, zato vas prosimo, da si le-te preberete.

Podjetje LAVIS, Nadja Vidic s.p. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev poslovanja na tej spletni strani.

Cene

Vse cene na spletni strani www.mylovelyevents.si so navedene v evrih (EUR), so končne cene - DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (Nadja Vidic s.p. ni zavezanec za DDV) in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Stranka za storitve, ki jih želi prilagoditi izključno sebi, pridobi individualno ponudbo na elektronsko pošto stranke, saj se cene za takšna individualna povpraševanja stranke oblikujejo individualno glede na želje in potrebe stranke.

Cenik je sestavni del teh splošnih pogojev. Cene ne vsebujejo stroškov morebitne dostave.

Naročitelj lahko zoper izdan račun ugovarja v 14 dneh od prejema računa, pri čemer se šteje, da je naročitelj račun prejel najkasneje naslednji dan, kot je datum izdaje računa. Zoper račun se lahko ugovarja iz razlogov nepopolne in zmotne ugotovitve dejanskega stanja, nikakor pa naročitelj ne more oporekati in ugovarjati računu zaradi količine opravljenega dela.

Vsi izdani računi se hranijo na sedežu podjetja. Stranka lahko kadarkoli zahteva svojo kopijo računa preko e- naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Naročanje storitve

Za naročilo storitve je potrebno izpolniti kontaktni obrazec oziroma poslati povpraševanje na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Izdelali vam bomo ponudba na podlagi vašega  povpraševanja in vam jo v roku 3 delovnih dni od oddaje povpraševanja poslali na vaš elektronski naslov. V primeru odsotnosti zaradi dopusta ali službene odsotnosti si pridržujemo pravico, da ponudba prispe kasneje. O začasni zadržanosti od dela oziroma o začasni nedostopnosti do interneta bo na spletni strani objavljeno obvestilo.

Sklenitev pogodbe

Pogodba o poslovnem sodelovanju je sklenjena takrat, ko ponudnik Nadja Vidic s.p. sprejme od druge stranke (naslovnika) izjavo, da ponudbo sprejema.

Reševanje sporov

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Podjetje se trudi, da se spori rešujejo izvensodno. V primeru, da to nikakor ni mogoče se za pristojno sodišče v smislu 69. člena Zakona o pravdnem postopku določi stvarno pristojno sodišče v Radovljici.

Ponudnik ne priznava nobenega od izvajalcev IRPS. Povezava do platforme IRPS se nahaja tukaj.

Informacije in podpora

PON – PET od 9.00 do 16.00 ure
Telefon: 041 386 514
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ti splošni pogoji poslovanja veljajo od dneva njihove izdaje dalje, do takrat, ko jih svetovalno podjetje spremeni, nadomesti z novimi ali pa odpravi, če je to v skladu z veljavnimi predpisi.

Bled, dne 23.5.2019

Organiziranje dogodkov je odlična priložnost,
da vsakič znova dokažemo,
da je sodelovanje ključ do uspeha.

Zaupajte nam vaše želje in potrudili se bomo,
da bo dogodek za vedno ostal v vaših srcih.


Telefon: +386 41 386 514
E- naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Splošni pogoji poslovanja
Spletno reševanje sporov